Artisjok pesto rosso risotto
- Totale tijd 21min
- 15min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
100 g Carnaroli-rijst
30 g Uien, gepeld en gesnipperd
1 teentje Knoflook, gepeld, ontkiemd en gesnipperd
3 cl Witte wijn
22 cl Groentebouillon
20 g Pesto rosso
100 g Gemarineerde artisjokharten, in 2 of 3 stukken gesneden
20 g Geklopte vloeibare crème
1 el Parmezaan
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Giet 1 el olie van de marinade van de artisjokken in de kuip.
Stap 3 /6
Bak de ui en knoflook 2 min in de marinade. Voeg de rijst toe. Roer door elkaar. Voeg de witte wijn toe.
Stap 4 /6
Voeg zodra de wijn is verdampt de bouillon en de pesto toe. Bestrooi met zout en peper. Roer door elkaar.
Stap 5 /6
Kooktijd onder druk: 6 min.
Stap 6 /6
Roer door elkaar. Voeg de crème en de artisjokken toe. Server met parmezaan.