Cake met peer en hazelnoot
- Totale tijd 1u 9min
- 15min
Voorbereidingstijd - 54min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
10 personen
250 g Bloem
1 zakje Gist
175 g Zachte en half gezouten boter
3 Eieren
100 g Bruine suiker
120 g Hazelnotenpoeder
530 g Halve peren in siroop
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /8
Verwarm de oven voor op 180°C (op thermostaat 6).
Stap 2 /8
Snijd de peren in blokjes. Zet het even apart.
Stap 3 /8
Doe de bloem, gist, boter, eieren, suiker en hazelnootpoeder in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het kneed-/breekmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /8
Leg een vel bakpapier in de cakevorm.
Stap 5 /8
Doe de peren in de keukenmachine. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 6 /8
Doe het beslag in de bakvorm.
Stap 7 /8
Zet 50 tot 55 minuten in de oven.
Stap 8 /8
Laat afkoelen. Haal uit de vorm en dien op in schijfjes.