Carrot and mozzarella eggs
- Totale tijd 13min
- 10min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
6 Eieren
90 g Fijngehakte ui
6 Wortels, geschild en in tagliatelleachtige reepjes gesneden
3 Sneetje(s) pancetta, in blokjes gesneden
150 g Mozzarella, in blokjes gesneden
Zout, peper
3 tl Olijfolie
Accessoires
6 glasses pack
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Giet de olie in de pan.
Stap 3 /6
Bak de ui en de pancetta goudbruin. Voeg de wortels toe. Kruid en laat verder garen. Verdeel het over de glazen potjes.
Stap 4 /6
Doe een ei in elk glazen potje. Sluit ze. Giet 25 cl water in de kom. Plaats de glazen potjes in de kom.
Stap 5 /6
Laat de bereiding snelkoken.
Stap 6 /6
Dien op.