Champignonballetjes
- Totale tijd 50min
- 10min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 15min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
450 g Champignons
12 g Look
1.5 el Olijfolie
6 el Paneermeel
45 g Witbrood
45 g Noten
1.5 el Sojaroom
1.5 tl Mosterd
1 snuifje Zout
1 snuifje Peper
1 snuifje Muskaatnoot
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /7
Snijd het aardse deel van de champignonstelen. Was ze en dep droog.
Stap 2 /7
Doe de champignons en de gepelde look in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /7
Vervang het Ultrablade-hakmes door de mengstaaf. Schraap de randen en voeg de olijfolie, het zout en de peper toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /7
Vervang de mengstaaf door het Ultrablade-hakmes. Voeg het paneermeel, het witbrood, de noten, de plantaardige room, de mosterd, het zout, de peper en de muskaatnoot toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /7
Zet 15 minuten in de koelkast.
Stap 6 /7
Maak bolletjes tussen uw handen bak ze aan elke kant gedurende 5 minuten in een warme pan met olie.
Stap 7 /7
Dien op als aperitief of als voorgerecht met de groene salade.