Chocolade-kastanjefondant
- Totale tijd 38min
- 20min
Voorbereidingstijd - 18min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
50 g Pure chocolade, 64%, in stukjes gehakt
175 g Kastanjepasta
1 Eieren
40 g Halfgezouten boter
20 g Hazelnotenpoeder
10 g Stukjes kastanje (of gehakte hazelnoten)
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Doe de boter en de chocolade in de kuip.
Stap 3 /6
Goed mengen om de chocolade te smelten. Doe de kastanjepasta, hazelnoten-poeder en eieren bij. Meng alles goed.
Stap 4 /6
Vul schaaltjes met het mengsel. Dek de vorm af met folie. Spoel de kuip met water. Giet 20 cl water erin. Zet de schaaltjes in het mandje.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Dien op, versierd met stukjes kastanje of met gehakte hazelnoten.