- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Dahl van bloemkool en linzen
Dahl van bloemkool en linzen
- Totale tijd 15min
- 10min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
900 g Bloemkool, gewassen en in roosjes gesneden
450 g Gekookte linzen
45 cl Kokosmelk
3 teentje Knoflook, gepeld en gesnipperd
1.5 Ui, gepeld en gesnipperd
4.5 tl Indiase kruidenmix
6 snuifje Zachte chili (optioneel)
3 el Olijfolie
Zout, peper
3 el Verse koriander, gewassen en gehakt
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Giet de olie in de kuip.
Stap 3 /6
Voeg de ui en knoflook toe. Bak en roer regelmatig, totdat ze licht gekleurd zijn.
Stap 4 /6
Voeg de kruiden toe. Roer door elkaar. Voeg de bloemkool, linzen, kokosmelk, het zout en de peper toe.
Stap 5 /6
Kooktijd onder hoge druk
Stap 6 /6
Voeg de koriander toe, hak en serveer.