Ei 'en cocotte' tomaat mozza
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
2 Extra grote verse bio-eieren
15 cl Vloeibare room
30 g Pesto van gedroogde tomaten
35 g Mozzarella, in blokjes gesneden
1 el Geraspte Parmezaanse kaas
1 el Aperitiefkoekjes met kruiden, parmezaan of olijven
3 Kerstomaten, gewassen en in 4 gesneden
Zout, peper
2 Porseleinen schaaltjes van 14 cl
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /5
Vermeng de room, de eiwitten en de pesto. Voeg zout toe. Giet in de schaaltjes met de tomaten en mozzarella.
Stap 3 /5
Leg in elk schaaltje een eierdooier. Dek af met folie. Zet ze in het stoommandje en plaats dit in de kuip met 20 cl water.
Stap 4 /5
Snelkookfunctie
Stap 5 /5
Laat 3 minuten rusten. Werk af met parmezaan en koekjes.