Filet mignon met aardappels
- Totale tijd 25min
- 10min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
800 g Filet mignon
100 ml Witte wijn
3 el Kalfsfond
400 g Champignons
400 ml Water
180 g Ajuin
2 el Olijfolie
500 g Aardappels
2 el Mosterd
Bereiding
Stap 1 /8
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /8
Hak een ajuin fijn.
Stap 3 /8
Snijd de champignons in fijne stukjes.
Stap 4 /8
Snijd de aardappels in blokjes.
Stap 5 /8
Voeg de olie, de ajuin en de filet mignon toe. Laat voor 5 tot 10 minuten bakken.
Stap 6 /8
Voeg de rest van de ingrediënten toe. Roeren.
Stap 7 /8
Onder druk laten koken
Stap 8 /8
Laat het voor 2 min. inkoken tot de saus gebonden is.