Gevulde courgettes
- Totale tijd 28min
- 20min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
2 Ronde courgettes van 150/175 g
60 g Brunoise van wortel, ui, paprika, courgette
4 Grote bladen spinazie, gewassen en gesneden
110 g Gekookte rijst
1 Eierdooiers
1 el Geraspte parmezaanse kaas
1 el Plantaardige olie
Optie: een vleugje sinaasappel als smaakmaker
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Snij de bovenkant van de courgette eraf. Hol de courgette zo veel mogelijk uit (het vruchtvlees kunt u voor een soep gebruiken).
Stap 3 /8
Doe de olie in de kuip. Voeg de groentebrunoise toe. Doe de spinazie erbij.
Stap 4 /8
Haal alles uit de kuip als de groenten gaar zijn. Voeg de eidooier, de parmezaan en het vleugje sinaasappel toe.
Stap 5 /8
Breng het gerecht op smaak. Zet de bovenkant terug op de courgettes en leg deze in het mandje.
Stap 6 /8
Plaats het stoommandje met 20 cl water in de kuip.
Stap 7 /8
Snelkookfunctie: 8 min.
Stap 8 /8
Met het kookvocht kunt u een soep maken.