Gevulde paprika met quinoa, aubergine en feta
- Totale tijd 1u 6min
- 10min
Voorbereidingstijd - 56min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
4 Paprika’s
110 g Ajuin
150 g Quinoa
200 g Aubergine
200 g Feta
75 g Tomatenblokjes
2 cl Olijfolie
25 cl Water
Salie
Zout
Olijfolie
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /9
Doe de in stukjes gesneden en gepelde ui in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /9
Vervang het hakmes door de mengstaaf. Voeg de quinoa, de gewassen aubergine in blokjes, de gehakte tomaten, de olijfolie, het water en de gehakte salie toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /9
Verwarm de oven voor op 180°C.
Stap 4 /9
Was de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd in twee.
Stap 5 /9
Voeg de in blokjes gesneden feta toe. Meng voorzichtig.
Stap 6 /9
Vul de paprika’s met het quinoamengsel.
Stap 7 /9
Leg ze in een ovenschaal.
Stap 8 /9
Besprenkel met wat olijfolie en giet een half glas water op de bodem van de schaal.
Stap 9 /9
Zet 40 minuten in de oven.