Ginger cupcakes
- Totale tijd 43min
- 25min
Voorbereidingstijd - 18min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
120 g Margarine
120 g Suiker
3 Klein(e) ei(eren)
120 g Bloem
1.5 zakje Bakpoeder
45 g Gekonfijte gember, in blokjes gesneden
3 tl Geraspte verse gember
250 g Plattekaas
6 tl Bloemsuiker
Accessoires
6 glasses pack Houder met 8 verrines set
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Vet de glazen potjes in. Roer de margarine en suiker in een kom door elkaar tot je een romig mengsel krijgt. Voeg de eieren 1 voor 1 toe, gevolgd door de gezeefde bloem en het bakpoeder, en de 2 stukjes gember.
Stap 3 /6
Als je geen glazen potjes of een vorm hebt, leg dan bakpapier in het stoommandje om er een te maken.
Stap 4 /6
Giet de bereiding in de glazen potjes en sluit ze af. Giet 25 cl water in de kom. Plaats de glazen potjes in de kom.
Stap 5 /6
Laat de bereiding snelkoken.
Stap 6 /6
Haal de cakejes uit de glazen potjes. Laat afkoelen. Versier met plattekaas gemengd met poedersuiker.