Glutenvrije pizza vegetale met bloemkool
- Totale tijd 1u 16min
- 30min
Voorbereidingstijd - 46min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
500 g Bloemkool
1 Ei
50 g Geraspte Parmezaanse kaas
30 g Mosterd
1 snuifje Provençaalse kruiden
150 g Bereide tomatensaus
125 g Mozzarella
1 straaltje Olijfolie
1 snuifje Oregano
Basilicum
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /10
Verwarm de oven voor op 180°C.
Stap 2 /10
Weeg de mozzarella en de tomatensaus af. Snijd de mozzarella in schijfjes. Zet het even apart.
Stap 3 /10
Doe de bloemkool in roosjes en zonder de dikke steeltjes in de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op Start'.
Stap 4 /10
Voeg het ei, de mosterd en de Parmezaanse kaas toe. Breng op smaak met zout, peper en de Provençaalse kruiden. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /10
Leg een vel bakpapier op een bakplaat en giet het deeg in de vorm van een schijf op de plaat.
Stap 6 /10
Zet 30 minuten in de oven.
Stap 7 /10
Haal het deeg uit de oven en bestrijk met tomatensaus.
Stap 8 /10
Voeg de in plakjes gesneden mozzarella en de olijfolie toe.
Stap 9 /10
Bestrooi met oregano en zet 15 minuten in de oven.
Stap 10 /10
Dien warm op met enkele blaadjes verse basilicum.