Gorgonzola-walnotenravioli
- Totale tijd 19min
- 15min
Voorbereidingstijd - 4min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
36 Gevulde ravioli (versafdeling)
300 g Kleine broccoliroosjes, gewassen
200 g Gorgonzola (of roquefort of blauwaderkaas)
75 g Gerookte eend, fijngehakt
150 g Gepelde en gesnipperde sjalot
350 g Dikke crème fraîche
90 g Gehakte walnoten
70 cl Groentebouillon (of water)
3 el Kervel of peterselie, gewassen en fijngesneden
3 el Olijfolie
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Giet de olie in de kuip.
Stap 3 /6
Fruit de sjalotten. Voeg de eend toe en vervolgens de crème, gorgonzola en 1/7 van de bouillon. Meng en haal uit de kuip.
Stap 4 /6
Giet de rest van de bouillon in de kuip. Voeg de ravioli en de broccoli toe.
Stap 5 /6
Kooktijd onder druk
Stap 6 /6
Laat uitdruppen. Voeg de saus, noten en kervel toe.