Vegetable curry
- Totale tijd 1u
- 15min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 15min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
1 persoon
100 g Bloemkool
100 g Erwten
4 Radijsjes
10 cl Kokosmelk
0.5 Citroen
0.5 tl Kerrie
Zout, peper
Accessoires
My Batchcooker Express
Bereiding
Stap 1 /7
Dit recept is bedoeld voor één reservoir van de My Batchcooker Express.
Stap 2 /7
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 3 /7
Doe de bloemkool, doperwten en radijs in het reservoir.
Stap 4 /7
Doe de kokosmelk, zeste, citroensap en kerrie in een kom. Voeg zout en peper toe en roer door elkaar.
Stap 5 /7
Sprenkel de saus over de groenten.
Stap 6 /7
3 containers zijn voorbereid. Giet 40 cl water in de kom en plaats het accessoire als het reservoir gebruiksklaar is.
Stap 7 /7
Zet de bereiding gedurende 30 minuten op de handmatige hogedrukstand.