Japanse stoofpot van rundvlees
- Totale tijd 55min
- 25min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
800 g Stoofvlees
1 el Bloem
2 el Olijfolie
1 Ui
2 Wortel
150 g Spek
2 teentje Knoflook
33 cl Japans bier
5 cl Water met maïzena (slurry)
2 el Peterselie
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Snipper de uien.
Stap 3 /6
Bak het rundvlees 3 minuten in de olie en de bloem. Voeg de ui, wortels, spek en knoflook toe. Bak gedurende 2 minuten.
Stap 4 /6
Giet het Japans bier en water met de maïzena erbij en laat 1 min. koken.
Stap 5 /6
Koken onder druk.
Stap 6 /6
Bestrooi met peterselie en serveer.