Mexicaanse boeuf bourguignon
- Totale tijd 1u 20min
- 20min
Voorbereidingstijd - 1u
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
1000 g In stukjes gesneden gesmoord rundvlees
300 g Gerookte Herta-spekblokjes
300 g Champignons
200 g Ajuinen
50 g Bloem
200 g Wortels
150 g Gedroogde rode nierbonen
8 g Chilipoeder
600 g Tomatencoulis
200 ml Bourgondische rode wijn
Bereiding
Stap 1 /7
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /7
Hak de ajuinen fijn.
Stap 3 /7
Snijd de champignons in fijne stukjes. Snijd de wortels in grote stukjes.
Stap 4 /7
Bak het rundvlees en de helft van de spekjes bruin gedurende 10 min.
Stap 5 /7
Haal ze door de bloem en goed mengen. Voeg tomatencoulis, wijn, maïs en bonen toe. Voeg de groenten toe. Roeren.
Stap 6 /7
Onder druk laten koken.
Stap 7 /7
Voeg de rest van de spekjes toe. Voeg wat komijn toe.