Moussaka met rundvlees
- Totale tijd 18min
- 10min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
250 g Rundergehakt
300 g Aubergines, gewassen en in blokjes gesneden van 1 cm
0.5 Uien, gepeld en fijngesneden
200 g Gepelde tomaten (blik), in blokjes gesneden
1 el Gesnipperd vers basilicum
5 cl Bechamelsaus (tetrapak)
Zout en peper
1 el Olijfolie
35 g Geraspte emmentaler
1 Teentjes knoflook, ontkiemd en gehakt
Bereiding
Stap 1 /9
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /9
Snijd de uien in halve ringen.
Stap 3 /9
Haal de kiemen van de look weg.
Stap 4 /9
Snijd de basilicum fijn.
Stap 5 /9
Doe de olie in de kuip.
Stap 6 /9
Laat het vlees bruinen. Haal het vervolgens uit de kuip. Laat de aubergines bruinen. Voeg de uien en de look toe.
Stap 7 /9
Voeg de tomaten en de bechamelsaus toe. Vlees in de kuip doen, kruiden
Stap 8 /9
Snelkookfunctie: 8 min
Stap 9 /9
Voeg de gruyère en de fijngeknipte basilicum toe en dien op!