Pizza met rode biet, pesto en avocado
- Totale tijd 31min
- 15min
Voorbereidingstijd - 11min
Gaartijd - 5min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
675 g Bloem
1 tl zout
15 cl Water
6 g Droge bakkersgist
450 g Gekookte rode biet
4.5 cl Olijfolie
6 el Groene pesto
1.5 Avocado
75 g Rucola
6 Zongedroogde tomaten
1.5 tl Pijnboompitten
Zout en vers gemalen peper
Accessoires
Ultrablade hakmes Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /6
Snijd de rode bieten in vier stukken.
Stap 2 /6
Voeg de rode bieten toe aan de mengkom met het Ultrablade-mes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start’.
Stap 3 /6
Giet het water en de gedroogde gist in een kom en meng. Laat 5 minuten rusten.
Stap 4 /6
Schraap de zijkanten van de mengkom schoon en vervang het Ultrablade-mes door het kneedmes. Voeg het mengsel van gist en water toe samen met de olie, de bloem en het zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start’.
Stap 5 /6
Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkoppervlak. Prik met een vork in het deeg en laat 8 minuten bakken.
Stap 6 /6
Haal de pizza uit de oven en beleg met groene pesto, rucola, avocado en zongedroogde tomaten.