Pudding met gember en kokos
- Totale tijd 32min
- 20min
Voorbereidingstijd - 12min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
40 g Poedersuiker
0.5 el Limoensap
30 g Ei
40 g Zachte boter
52 g Zelfrijzende bakmel
40 g Bruine suiker
0.25 el Gekonfijte gember
40 ml Kokosmelk
0.5 tl Gemalen gember
Slagroom (facultatief)
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Klop de boter en de bruine suiker, en dan het ei. Voeg het meel, de boter, gember en de kokosmelk toe. Zet het deeg opzij.
Stap 3 /6
Voeg de suiker, dezelfde hoeveelheid water en het limoensap in de kom. Breng aan de kook. Zet na 5 minuten de siroop weg.
Stap 4 /6
Vul de glaasjes voor 2/3 met deeg. Dek af met huishoudfolie en plaats ze in het stoommandje. Giet 25 cl water in de kom.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie: 12 min.
Stap 6 /6
Haal de glaasjes eruit, wacht 5 min. Haal uit de vorm. Bedek met siroop, dien op met room.