Rijstvermicelli met garnalen
- Totale tijd 16min
- 15min
Voorbereidingstijd - 1min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
650 g Rijstvermicelli
35 Gepelde diepvriesgarnalen
3 Wortelen, geschild en geraspt
300 g Palmharten (uit blik), uitgelekt en in stukjes gesneden
6 el Zoete sojasaus
3 el Nuoc mam-vissaus (of zout en peper)
3 handvol Slablaadjes, gewassen en in kleine stukjes gesneden
3 el Gehakte pinda's (optioneel)
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Bedek de vermicelli met zeer warm water in een kom. Doe de olie in de kuip.
Stap 3 /6
Bak garnalen gedurende 1 min. Voeg sauzen, wortelen, slablaadjes en pinda's toe. Bak gedurende 1 min.
Stap 4 /6
Voeg 10 cl water.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Voeg de uitgelekte vermicelli toe. Houd 5 min. warm.