Rillettes van zalm met roomkaas en fijne kruiden
- Totale tijd 18min
- 8min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
450 g Zalmmoten
75 g Gerookte zalm
1 tl Kerriepoeder
65 g Citroen
120 g Roomkaas
70 g Bieslook
Zout
Water
Accessoires
Stoommandje Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /7
Giet 0,7 L water in de kom van de keukenmachine.
Stap 2 /7
Plaats het stoommandje met de zalmmoten. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /7
Haal het stoommandje en het water uit de kom. Laat de zalmfilets afkoelen.
Stap 4 /7
Bevestig het Ultrablade-hakmes. Voeg de gegaarde zalm zonder vel, de gerookte zalm, de curry, het citroensap en de roomkaas toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /7
Proef of de kruiding goed is.
Stap 6 /7
Hak de bieslook en voeg toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 7 /7
Dien koel op.