Risotto uit de voorraadkast
- Totale tijd 16min
- 10min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
100 g Arboriorijst
100 g Tomatensaus met basilicum
1 el Zwarte olijven, ontpit, grof gehakt
75 g Spekreepjes (natuur of gerookt)
0.5 Ui, gepeld en gesnipperd
50 g Geraspte gruyère (of parmezaan)
10 cl Water
3 cl Witte wijn
1 el Verse room (mascarpone)
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /5
Laat spekblokjes en uien samen aankleuren. Voeg rijst toe. Roer en laat 2 min bakken. 2 min bakken. Voeg witte wijn toe.
Stap 3 /5
Verwarm tot het vocht verdampt is. Voeg de tomatensaus, de bouillon en de olijven toe. Goed mengen.
Stap 4 /5
Snelkookfunctie
Stap 5 /5
Voeg de room en de kaas toe. Houd 2 min. Warm en roer dan door elkaar.