Rundsragoût met rabarber
- Totale tijd 45min
- 15min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
600 g Schouderstuk van rund
2 Ui, gepeld en gesnipperd
300 g Diepgevroren rabarber
2 Snufje(s) saffraan
2 tl Tomatenconcentraat
1 tl Kurkuma
2 el Honing
20 cl Water
20 Blaadjes verse munt, gewassen en fijngehakt
2 el Plantaardige olie
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Doe de olie in de kuip.
Stap 3 /6
Bak de ui en de saffraan totdat de ui glazig is. Voeg het tomatenconcentraat en de kurkuma toe.
Stap 4 /6
Voeg de andere ingrediënten toe, behalve de munt. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Breng op smaak met verse munt en dien op met rijst.