Saus met 4 kazen
- Totale tijd 11min
- 5min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
50 g Parmezaanse kaas
50 g Pecorino
50 g Comté
50 g Gorgonzola
2 Eierdooiers
30 cl Vloeibare room
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Klopper
Bereiding
Stap 1 /4
Doe de Parmezaanse kaas, de pecorino en de comté zonder korstjes in de mengkom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /4
Snijd de gorgonzola in kleine stukjes en voeg toe.
Stap 3 /4
Vervang het mes door de klopper. Voeg de geklopte eierdooiers en de room toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /4
Giet de saus over de pasta. Meng goed en dien op.