Thaise kokossoep
- Totale tijd 25min
- 5min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
1 el Kokosolie
1 el Verse gember, geraspt
1 tl Rode currypasta
1 stengel Citroengras, fijngehakt
3 el Vissaus
1 el Bruine suiker
200 ml Kokosmelk
125 g Shiitake champignons, in plakjes gesneden
Zout
125 g Middelgrote garnalen, gepeld en ontdarmd
250 ml Kippenbouillon
1 el Vers limoensap
1 el Verse koriander, gehakt
Accessoires
Menger
Bereiding
Stap 1 /3
Bevestig de menger in de kom, voeg de olie, gember, currypasta en citroengras toe.Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
Stap 2 /3
Voeg de vissaus, suiker, kokosmelk, champignons, zout, garnalen en bouillon toe.Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
Stap 3 /3
Serveer in een kommetje, voeg het limoensap toe en garneer met verse koriander.