Varken met Vietnamese curry
- Totale tijd 29min
- 20min
Voorbereidingstijd - 9min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
600 g Varkensfilet, in blokjes van 3 cm gesneden
600 g Pompoen, geschild en gesneden in blokjes van 2 cm
265 ml Kokosroom
0.6 tl Spaanse peper in poedervorm
2 el Verse gember in fijne plakjes
2 el Nuoc-mâm saus
1 el Munt, gewassen en fijngehakt
2 el Currypoeder
2 el Arachideolie
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Hak de gember in fijne plakjes.
Stap 3 /8
Was en hak de verse munt.
Stap 4 /8
Doe de olie in de kuip.
Stap 5 /8
Voeg de curry en de peper toe. Laat het vlees aan alle kanten bruinen.
Stap 6 /8
Voeg de kokosroom, de gember en de pompoen toe. Meng alles goed.
Stap 7 /8
Snelkookfunctie
Stap 8 /8
Voeg de nuoc-mâm en de munt toe.