Vetvrije aardappelsalade
- Totale tijd 1u 6min
- 15min
Voorbereidingstijd - 21min
Gaartijd - 30min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
400 g Aardappelen
0.5 Groene peper
0.25 Rode peper
0.5 Ui
2 Augurken
Voor de saus:
210 g Ingemaakte witte bonen
80 ml Sojamelk
20 g Cashewnoten
1 teentje Versnipperde knoflook
0.5 el Citroensap
0.5 el Witte azijn of appelazijn
0.25 tl Zout
Peper
0.5 Bieslook
Accessoires
Stoommandje Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /5
Was en schil de aardappels en snij ze in blokjes. Giet 0,7 l water in de mixerkom. Leg de aardappelen in het stoommandje en plaats het mandje in de mixerkom. Vergrendel het deksel met de stop en druk op ‘Start’ Zet de aardappelen opzij.
Stap 2 /5
Week de cashewnoten 30 minuten lang in een kleine kom met warm water.
Stap 3 /5
Vervang het stoommandje door het Ultrablade-mes. Voeg de witte bonen, sojamelk, cashewnoten, look, citroensap, azijn en zout en peper toe. Vergrendel het deksel met de stop en druk op ‘Start’
Stap 4 /5
Was de pepers en snij ze in kleine blokjes. Schil de ui en snij hem in schijfjes. Snij de augurken in schijfjes.
Stap 5 /5
Meng alle ingrediënten en de saus in een kom. Besprenkel net voor het opdienen met bieslook.