Visfilet met amandelen
- Totale tijd 21min
- 12min
Voorbereidingstijd - 9min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
6 Kabeljuawhaasjes van 150 g (of rivierbaars, snapper)
120 g Witte amandelen in hun
3 el Verse gember, geraspt
6 Geschilde sjalloten
1.5 tl Gemalen Spaanse peper
3 tl Nuoc-mâm saus
6 Pijpajuinjes
3 Bruine suiker
3 Limoenen (1/2 voor het sap en 1/2 in partjes om te versieren)
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Was en rasp de gember.
Stap 3 /7
Voeg de amandelen in de kom. Rooster ze (bak ze goudbruin).
Stap 4 /7
Neem ze van het vuur, mix ze met alle ingrediënten en bol van de uien, bewaar de groene stukken voor de versiering.
Stap 5 /7
Bedek 1 kant van de haasjes met pasta. Wikkel ze in vetvrij papier. Plaats ze in het stoommandje. Giet 25 cl water in de kom.
Stap 6 /7
Snelkookfunctie
Stap 7 /7
Verwijder het vetvrij papier. Versier met ui- en citroenstengels. Dien op met rijst.