Zalmbrood met lychees
- Totale tijd 34min
- 20min
Voorbereidingstijd - 14min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
260 g Verse zalm (of ontdooid diepgevroren)
1 Eiwitten
5 cl Vloeibare room 35% vg
2 Gehakte lychees
Zout en peper
Ovenschoteltjes of charlotte-bakvorm
Saus met kwark en kruiden (om te serveren)
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Haal het vel van de zalm.
Stap 3 /6
Mix de zalm, het eiwit en de room kort met elkaar. Voeg de lychees toe. Breng op smaak met peper en zout. Vul de schaaltjes met het mengsel.
Stap 4 /6
Dek de schaaltjes af met folie. Giet 20 cl water in de kuip. Zet de schaaltjes in het stoommandje en plaats dit vervolgens in de kuip.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Zet ze op een koele plek. Serveer met een saus van plattekaas en kruiden.