Zoete aardappel crostini's met geitenkaas, peer en tijm
- Totale tijd 35min
- 15min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
8 personen
2 Zoete aardappels
200 g Geitenkaas
1 Peer
2 el Verse tijm
6 Walnoten
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /7
Schil en snijd de zoete aardappelen in schijfjes van 3 mm dik en leg ze op de Easy Fry standaard bakplaat. Besprenkel met een beetje olijfolie en breng licht op smaak met zout.
Stap 2 /7
Stel het FRIES-programma (of handmatig) in op 200 graden gedurende 10 minuten. Draai de zoete aardappelen voorzichtig om en start het programma opnieuw gedurende 10 minuten.
Stap 3 /7
Schil de peren en snijd ze in zeer dunne plakjes. Plet de noten.
Stap 4 /7
Meng de geitenkaas, tijm en noten in een kom en breng op smaak met zout en peper.
Stap 5 /7
Smeer het mengsel van geitenkaas, tijm en noten op elk schijfje zoete aardappel.
Stap 6 /7
Leg de schijfjes peren erop.
Stap 7 /7
Garneer met wat kruiden en serveer direct.