Lam met boontjes en spinazie
- Totale tijd 40min
- 25min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
900 g Lamsschouder in blokjes van 200 g ongeveer
1.5 Ui, gepeld en gesnipperd
300 g Tuinbonen, diepvries
450 g Verse spinazie, gewassen en grof gesneden
3 teentje Knoflook, ontkiemd en fijngehakt
3 tl Tomatenconcentraat
1.5 tl Kaneelpoeder
6 el Rozijnen
40 cl Water
2 el Plantaardige olie
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Breng het vlees op smaak met zout en peper. Doe de olie in de kuip.
Stap 3 /6
Bak de ui, look, kaneel en het concentraat 1 min. Voeg de spinazie toe. Bak en meng alles om hun volume te verminderen.
Stap 4 /6
Voeg de andere ingrediënten toe. Goed mengen.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Dien op met rijst of tagliatelli.